Eliberarea de gluten. Ghidul esențial pentru o viață sănătoasă / Alessio Fasano, Susie Flaherty
Autori: Alessio Fasano, Susie Flaherty
Anul aparitiei: 2018
Nr. pagini: 294
Traducere de Ramona Tanase si Loredana Voicila
ISBN: 978-606-664-910-0
45,00 lei
Stoc epuizat
Descriere
Această carte extraordinar de prețioasă oferă informații clare și ușor de înțeles despre istoricul sensibilității la gluten și boala celiacă, însoțite de cele mai bune cunoștințe existente în prezent despre identificarea și tratamentul acestora. Scrisă de liderul recunoscut în știința bolii celiace și a tulburărilor legate de gluten, cartea oferă îndrumări clare privind cele mai bune modalități de a evita și de a trata problemele legate de gluten în rândul persoanelor afectate.
James M. PERRIN,
Doctor în medicină, Școala Medicală Harvard
O lectură antrenantă, comprehensivă și ușor de citit, Eliberarea de gluten este un punct de referință pentru cei cu tulburări legate de gluten, îngrijitorii lor, medici, dieteticieni și pentru publicul larg. Doctorul Alessio Fasano și Susie Flaherty trebuie să fie felicitați pentru această carte care spulberă mituri, o carte care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă.
Marilyn G. GELLER,
Director General Executiv, Fundația pentru Boala Celiacă
Informații suplimentare
Greutate | 0,3 kg |
---|---|
Dimensiuni | 14 × 20 × 6 cm |
Format | |
Tip Copertă | |
Anul apariţiei | |
ISBN |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.