Magazin Online de cărți

Livrare și plată

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetul dumneavoastră este în general trimis în 2 zile de la primirea comenzii și este expediat prin Fan Courier cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin Fan Courier Express cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, precum și costul transportului, în funcție de zona în care se efectuează livrarea. La comenzile mai mari de 250 ron, transportul pe teritoriul României este gratuit.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastră sunt bine protejate.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc
(Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut!

  • Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!
  • NOU! Acceptam si cardul didactic!